Officiele jeugdsite van SCO'63
 


De razende reporter
Team: SCO '63 JO15-1
Datum: 30-09-17
Uitslag: 4-2 (3-1)
Verslag: "SCO '63 JO15-1 pakt eerste 3 punten tegen Smitshoek JO15-4"
SCO '63 JO15-1 heeft in een goede wedstrijd Smitshoek JO15-4 weten te verslaan. In de eerste helft was SCO '63 de bovenliggende partij en dit resulteerde in de 13de minuut in een terechte 1-0 voorsprong. Maka omzeilde de buitenspelval en scoorde koel de 1-0. Toch verslapte men omdat Smitshoek direct vanaf de aftrap een redelijke kans kreeg.
SCO herstelde zich goed en bleef drukken op de verdediging van Smitshoek. Na 23 minuten was het een vrije trap die door Sybren goed de 16 werd ingeschoten. De bal kwam voor de voeten van Roy die de 2-0 zou maken. Een minuut later zou het 3-0 worden. De goed spelende Jayvyn passeerde zijn tegenstander, schoot op doel en zag in de rebound Jaydon in de korte hoek scoren. 3-0
Smitshoek kwam helaas in de 24ste minuut terug door een eigen doelpunt van Noah.
Voor de rust gebeurde er na dit moment weinig meer op een goede actie van Jayvyn na. Na goed druk te hebben gezet vergat hij de 4-1 te scoren.
Na de rust duurde het tot de 58ste minuut tot de 4-1 echt zou vallen. Maka profiteerde na een assist van Noah in de counter. Smitshoek zou nog wel net voor het laatste fluitsignaal de 4-2 scoren, maar verder kwamen zij niet.
Eindstand 4-2 (3-1)
13' 1-0 Maka (Johairick)
23' 2-0 Roy
24' 3-0 Jaydon
29' 3-1
58' 4-1 Maka (Noah)
70' 4-2
Spelers:Felipe, Hasan, Johairick, Noah, Quinton, Roy, Senna, Sybren, Jayvyn, Maka, Jaydon, Denizhan, Serdar, Shafirio 

De razende reporter
Team: SCO '63 JO15-1
Datum: 23/09/17
Uitslag: 4-2 (2-1)
Verslag: "SCO '63 JO15-1 verliest derby van Hekelingen JO15-1"
Na twee afgelaste bekerwedstrijden werd er dan eindelijk weer een keer gespeeld.
De eerste competitiewedstrijd stond voor de deur en dit was meteen een mooie derby tegen Hekelingen JO15-1.
Nog voor het eerste fluitsignaal kon de bezem echter weer door de opstelling aangezien een aantal spelers het weer nodig vond om ruim te laat te komen.
Vanaf het eerste fluitsignaal begon Hekelingen scherper aan de wedstrijd dan SCO '63 en dit resulteerde na ongeveer 10 minuten in de verdiende 1-0 voor de gastheren. 
Helaas voor SCO '63 was dit dan weer een frommelgoal van jewelste.
Keeper Felipe behoedde zijn team voor een grotere achterstand en JO15 werd veelvuldig afgetroefd op felheid en scherpte. 
Tot in de 28ste minuut de 1-1 compleet uit de lucht kwam vallen. Hekelingen probeerde veelvuldig via de keeper snel het spel te hervatten door de backs in te spelen. 
De linksback schoof de bal zonder enige druk in de voeten van Roy, die de bal vanaf een meter of 20 zo over de keeper het doel inschoot.
Hekelingen leek even van slag en SCO '63 kreeg twee kansjes om de 1-2 te maken. 
Dit gebeurde niet en zo leek 1-1 de ruststand te gaan worden. Een counter net voor rust betekende helaas de 2-1 voor Hekelingen.
Na de rust een zelfde spelbeeld. Hekelingen was de bovenliggende partij en zag Felipe een paar keer de sta-in-de-weg zijn.
Toch kon ook hij na 15 minuten in de tweede helft de 3-1 niet voorkomen. De fysiek sterke spits ontglipte de verdediging in de omschakeling en rondde koel af met links.
SCO '63 zette weinig druk naar voren, maar deden zij dit wel dan ontstonden er ook kansjes. 
Zo werd een van deze momenten omgezet in een goal. Na druk te hebben gezeten kreeg SCO '63 een vrije trap. 
Sybren schoot deze richting de verre hoek. De keeper zat er nog aan met zijn vingertoppen maar kon de 3-2 niet voorkomen. 3-2
Er was weer hoop, maar Hekelingen scoorde 3 minuten voor tijd de verdiende 4-2 in de korte hoek.
Eindstand 4-2 (2-1)
1-1 Roy
3-2 Sybren 

De razende reporter
Team: SCO JO15-1
Datum: 02/09/17
Uitslag: 1-2
Verslag: "Wedstrijd SCO '63 JO15-1 duurt 5 minuten te lang"
JO15-1 heeft hun eerste bekerwedstrijd helaas verloren. 
Tegen DVV'09 duurde de wedstrijd net 5 minuten te lang.
JO15 begon goed aan de wedstrijd en speelde een sterke eerste helft. 
Dit resulteerde in een goede kans voor Jaylen in de 11de minuut. Een corner kwam voor zijn voeten terecht, maar helaas voor SCO redde de doelman van DVV op zijn schot.
De gasten werden pas in de 24ste minuut echt gevaarlijk. Een schot van afstand werd door Felipe met de vingertoppen aangeraakt en spatte uiteen op de lat.
JO15 beloonde zichzelf net voor de rust met een voorsprong. 
Sybren gaf na een goede aanval de bal voor, maar deze viel prompt bij de tweede paal binnen. 1-0 
Geluk dwing je soms ook gewoon af.
JO15 ging dus met een voorsprong de rust in, maar was deze direct na de rust al bijna kwijt. 
Een slap begin resulteerde direct in een grote kans voor DVV. Deze schoven de bal echter langs het doel. 
De gasten speelden met meer druk naar voren dan in de eerste helft en JO15 had hier moeite mee. 
DVV kreeg in de tweede helft dan ook de betere kansen. Eerst werd een goal nog afgekeurd voor buitenspel en even later redde Felipe goed met de voet op een kopbal.
Aan de andere kant zorgde Otmarion in de counter bijna voor de 2-0 in de 54ste minuut. 
Een minuut later werd er een bal van de lijn gehaald door JO15. Na deze bloedstollende momenten gebeurde er weinig meer. 
Tot de 67ste minuut. JO15 kwam niet meer onder de druk vandaan en gaf de aanvoerder van DVV alle gelegenheid om de bal vanaf een meter of 20 tegen het net te jagen. 1-1

Diep in de blessuretijd zou er nog meer zout in de wonden gestrooid worden. Paniekerig uitverdedigen zorgde voor een bal op het bekende presenteerblaadje voor DVV. 
De gasten wisten wel raad met het cadeautje en gingen met de 3 punten huiswaarts.

Helaas beloonde JO15 zich dus niet met de punten.
Opstelling:
Felipe - Quinton (Senna), Noah, Johairick, Calvin - Roy, Sybren (Shafirio), Jalen (Serdar) - Jayvyn (Denizhan), Otmarion, Jaydon (Jahrilly) 

De razende reporter.
Team: SCO '63 JO15-1
Datum: 26-08-17
Uitslag: 0-0
Verslag: "SCO '63 JO15-1 speelt gelijk bij GHVV'13 JO15-1"
SCO '63 eindigde hun tweede oefenwedstrijd tegen 3e-klasser GHVV'13 zoals die begon, met een 0-0 stand. Saai was de wedstrijd overigens niet!
Geleerd van hun fouten een week eerder tegen een sterk Rozenburg begon de ploeg gemotiveerd aan de wedstrijd. Het strijdplan werd goed uitgevoerd en de eerste 15 minuten golfde het spel op en neer, maar echt grote kansen vielen er niet te noteren.
Tot SCO '63 de eerst echte grote kans kreeg. Jaydon kwam niet goed uit binnen de 16 en de keeper wist het schot simpel te vangen. Het hek leek direct van de dam, want in de counter hielp GHVV'13 een grote kans om zeep. De ruimtes op het veld werden groter en GHVV'13 leek te gaan profiteren. Echter waren zij slordig voor het doel of keeper Mack pakte de ene na de andere bal. De scheidsrechter floot af en zo gingen de teams met 0-0 de kleedkamers in.
Na rust waren de kansen voor GHVV'13 en zij kwamen binnen 5 minuten dan ook op een 1-0 voorsprong. De spits kreeg een vrije doortocht en wipte de bal mooi over Mack heen. Echter was er gevlagd voor buitenspel en na overleg werd de goal geannuleerd. 0-0
GHVV'13 bleef drukken en SCO '63 kwam hier moeilijk onder vandaan. De kansen waren dan ook voor GHVV'13, maar SCO '63 vergat de gastheren af te straffen. In een van de spaarzame aanvallen kreeg invaller Rijchon de kans op de 0-1. De keeper pakte het diagonale schot goed en in de rebound vergat SCO '63 weer de trekker over te halen. Zo werd er dus in een enerverende wedstrijd niet gescoord. 
Volgende week start voor de JO15-1 de bekercampagne. Om 10:00 wordt er dan thuis afgetrapt tegen DVV'09 JO15-1.
Eindstand 0-0
De volgende spelers hebben hun minuten gemaakt:
Mack Kerkhof, Quinton Martis, Johairick Albertus, Noah Tesfamariam, Calvin Thiesky, Shafirio Saro, Sybren Kannegieter, Jahrilly Ranes, Jaydon Martoredjo, Jayvyn Hitzert, Jaylen Ranes, Senna Mandiraci, Denizhan Demir, Serdar Durmaz & Rijchon van der Heuvel